Nyomtat/Print   >>>Cégre-szabott-gép-ajánlat<<<

Zárt burkolattal lézer jelölő lézer gravírozó

10.499 USD $ (netto)



Csak!
10,499 USD Ft-ban ~ 3 835 661 HUF +Afa
(~ 4 871 289 HUF brutto, IBAN: Ft, $, € )

Ajánlatunk.
Fiber lézer jelölő az anyag fajtájától függetlenül végleges jelölést hoz létre a felületen. Hihettelenül nagy sebességgel és hihetetlenül nagy pontossággal. A lézerjelölés minimális energia-felvétellel párosul, a jelölés számítógép vezérlésű természetesen a lézer jelölő mellé adjuk a szoftvert is. Új anyagra jelölés vagy új minta jelölés nagyon rövid dőn belül megvalósítható. A lézer jelölés paraméterei elmentődnek a számítógépen, így...

Műszaki adatai:
Lézer Teljesítmény  30W
Jelölő méretek  110*110mm
Lézer hullámhossza  1064nm
Fiber lézer generátor  Raycus
Minimum vonal vastagság  10 micron
Minimum Karakter  0.15mm
Jelölési mélység  0 ~0.5mm


24 hónap - 24 órán belüli garancia!
Magyar garancia!
Magyar szervízbázissal!
Magyar mérnökök!

fiber lézer jelölő az anyag fajtájától függetlenül végleges jelölést hoz létre a felületen. Hihettelenül nagy sebességgel és hihetetlenül nagy pontossággal. A lézerjelölés minimális energia-felvétellel párosul, a jelölés számítógép vezérlésű természetesen a lézer jelölő mellé adjuk a szoftvert is. Új anyagra jelölés vagy új minta jelölés nagyon rövid dőn belül megvalósítható. A lézer jelölés paraméterei elmentődnek a számítógépen, így új sorozat gyártási beállás minimális akár néhány perc A lézer jelölés törtéhet szinelváltozással, de lehetséges az felletésől anyageltávolítása így bemélyedő mintázatot hozunk létre. Természetesen minél nagyobb a mintázat mélysége annál nagyobb teljesítményű gépre van szükség. A élettartama elérheti 100.000 üzemóra gyakorlatílag a gép más alkatrészeinek az élettartamát meghaladja. A fenntartási költsége minimális a lézer jelölőnek.

Hol használják?

Orvosi eszközöknél:  A lézeres jelölés és vágás nagy hatékonyságot biztosít a nagyon apró alkatrészekből álló bonyolult eszközök gyártásában és vágásában. Az orvosi iparban könnyen nyomon követhető azonosító jeleket hoznak létre az orvosi berendezéseken.  Ékszerek és drágakövek:  A fiber lézergépet széles körben használják tervezési célokra az ékszer- és drágakőiparban. Annak érdekében, hogy pontos és összetett jelöléseket és vágásokat lehessen végezni, és rövid időn belül magas termelési kapacitást érhessenek el. Autóipar, repülőgépipar és gyártás: A kicsi és összetett alkatrészek jelölése, vágása és formázása szintén fontos szerepet játszik a biztonság szempontjából. Elektronikai ipar: Az egyik leginkább előnyös ágazat az elektronikai ágazat. A lakásokban lévő elektronikus eszközök miatt fontos a lézeres jelölés. Ajándéktárgyak és promóciók: Személyre szabott termékek, ajándék tollak, jegyzetfüzetek és mindenféle írószerek, ajándékkeret, ajándékcsészék, ajándék termoszok stb., Vagy vállalati kollektív ajándékok  készítéséhez.

Kiváló lézer gravírozó jelölő gép zárt burkolattal.
Műszaki adatai:
Lézer Teljesítmény  30W
Jelölő méretek  110*110mm
Lézer hullámhossza  1064nm
fiber lézer generátor  Raycus
Minimum vonal vastagság  10 micron
Minimum Karakter  0.15mm
Jelölési mélység  0 ~0.5mm
Gravírozás vonal sebessége  ≤7000mm/s
Megismételhetőségi pontosság  ±0.001mm
Beam Quality  M2:1.2~1.8
Jelölési formátum
Grafika, szöveg, vonalkódok, kétdimenziós kód, automatikusan
A dátum, tételszám, sorozatszám, gyakoriság stb. Megjelölése.
Támogatott grafikus formátum  bmp,jpg,gif,tga,png,tif,ai,dxf,dst,plt,etc.
Munkafeszültség  110v/220V±10%/50Hz/4 60hz
Egység teljesítménye  ≤0.5KW  

Tiszta pormentes környezetben használható.
Munkakörülmények: Páratartalom  5%-75%, Sűrített víz nélkül
Lézer modul élettartam  >100000 óra
Csomag  Rétegelt lemez doboz
Nettó/Bruttó súly  150/190kg
 
Teljesen zárt kialakítás
Fiber Laser Raycus 30W
Lencse 150×150 mm
Auto Fókusz funkció
Forgató egység
Piros jelölő lézer
Számítógéppel
+A Jelzőfény a kabinban
+Kulcsos kapcsoló a gép bekapcsolásához
+A switch (laser stop when open the door)
Lézeres biztonsági előírások betartása kötelező.

Opcionálisan:
elérhető 20W vagy 50 W vagy 100 W-os lézerforrásssal is.

Gravírozás vagy…?

A lézeres feliratozásnak alpból három fajtája van a lézeres jelülés a gravírozás és a maratás, A lézeres jelölésnél kis teljesítményű fiber lézer vagy UV  sugarat lassan mozgatnak a felületen ami elszíneződik A lézer felmelegíti az anyagot, és oxidációt okoz az anyag felszíne alatt, fekete színre változttava. Majd alacsony hőmérsékleten lágyítják a felület .Ez a módszer precíz jeleket hoz létre anélkül, hogy bármilyen zavart okozna az anyagban. Ezért használható pl. képek feldolgozására is.  Ezzel szemben a fiber vagy UV lézergravírozási folyamatkora lézersugár eltávolítja az anyag felületét, és egy üreget hoz létre, amely így mutatja  gravírozott képet. A gravírozási folyamatkot a lézer nagy hőt termel, ami miatt az anyag a felületről elpárolog. A lézergravírozás gyors folyamat, de mélyebb minták létrehozásához többször meg kell ismételni A lézermaratás.
a lézergravírozás egy része. A lézermaratáskor a lézer sugár hője megolvasztja az anyag felületét így az olvadt anyag kitágul, ami kiemelkedő jelet hoz létre. A lézeres maratásnál dolgozhatunk fémtiszta, eloxált vagy galvanizált fémfelületeken is, valamint kerámián és polimer anyagokon.

Miért?

A fiber lézer gravírozókkal, kiváló minőségű és hibamentes jelölést végeznek sokféle anyagon. Például  anyagok sorszáma és vonalkódjelölése. A fiber lézeres jelölőgépek gyorsak és részletes nyomokat biztosítanak mindenféle felületen,.Folyamatos karbantartásmentes élettartammal rendelkeznek és hibátlan működéssel.
A termékekre írt címkék, QR -kódok, lejárati és fogyasztási dátumok, metszetek és jelölések, emblémák, a készülékekre írt kódok,  pecsétek, fogorvosnál vagy kórházban  A mindennapi életünk során használt tárgyakon látható címkéket, jelöléseket vagy metszeteket lézergépek készítik. Ilyen nagy profit lehetőséggel bíró gép az elkövetkező években nagy értékre tesz szert, és nagyobb szükség lesz rá, mint most.

Lézeres jelölés előnyei

Alkalmazható anyagokra: fémek (beleértve a ritka fémeket is), műszaki műanyagok, galvanizáló anyagok, bevonóanyagok, bevonóanyagok, műanyag, gumi, epoxigyanta, kerámia, műanyag, ABS, PVC, PES, acél, titán, réz és egyéb anyagokra. Mivel zárt kabinnal rendelkezik így a munkavédelmi előírásoknak maximálisan megfelelő. Természetesen CE jelülés is társul hozzá.A jelölés idővel sértetlen marad, mert a felületi anyag lehámlik. Az információk tartósan megőrizhetők.A lézerek egyedi sorozatszámmal jelölhetik meg a termékeket, megkönnyítve a termék azonosítását és nyomon követhetőségét. A lézeres jelölés speciális hatásait nehéz utánozni a hagyományos eljárásokkal. A lézeres feldolgozás nem mérgező és ártalmatlan, olyan eljárások hátrányai nélkül, mint a szitanyomásos korrózió.
 

Egydimenziós vonalkód:

Az egydimenziós vonalkód csak egy irányban (általában vízszintesen) fejez ki információt, függőleges irányban nem. Magassága általában az olvasó igazításának kényelmét szolgálja.

Hátrányok:
Kis adatkapacitás: körülbelül 30 karakter.
Csak betűket és számokat tartalmazhat.
A vonalkód mérete viszonylag nagy (alacsony helykihasználás).
A vonalkód nem olvasható, ha sérült.

Kétdimenziós vonalkód

Vonalkód, amely kétdimenziós térben tárol információkat, vízszintesen és függőlegesen is. Egy adott geometriai alakzatot használ bizonyos szabályok szerint egy síkon (kétdimenziósan). A váltakozó fekete-fehér alakzatok rögzítik az adatszimbólum információkat. A leggyakrabban használt kódok közé tartozik a Data Matrix, Maxi Code, Aztec, QR Code, Vericode, PDF417, Ultracode, Code 49, Code 16K stb.

Előnyök:
Nagy sűrűségű kódolás, nagy információs kapacitás.
Széles kódolási tartomány.
Erős hibajavító képesség.
Megbízható dekódolás.
Titkosítási intézkedéseket lehet bevezetni.
Alacsony költség, könnyen elkészíthető, tartós.

A nagy testvére ennek a lézerjeölőnek … (videó) KLIKK IDE! (forrás: internet)

Ez a kis aranyos szuper lézer garvírozó. Gyorsan megtérülő beruházás ez a zárt lézergarvírozó. Miért előnyös ha zárt? Lézer biztonsági elő írásokban sokkal kedvezőbb. Gondos gazdával hosszú éveken keresztül hűséges társa lesz ez a fiber lézer. Házhoz szállítva és beüzemelve kapja meg Új tulajdonosa. 24 hónap garancia, Magyar garancia, Magyar szerviz háttér, Magyar mérnökökkel. Gyere nézd meg.

Infók,Telefonszám,mail:
https://963.hu/aktualis
https://963.hu/product/lezer-jelolo-zart-burkolattal/?ur=prof_17

Érdekelhetnek még…

Vélemények Either the reviews are pending or there are no reviews at all!

Megosztás

   Facebookkal   Linkedinnel
Xinggel   Vkontakte   Twitterrel   

Important Notice/Értesítés

The information contained in this article is general in nature and you should consider whether the information is appropriate to your needs. Legal and other matters referred to in this article are of a general nature only and are based on Deputys interpretation of laws existing at the time and should not be relied on in place of professional advice. Deputy is not responsible for the content of any site owned by a third party that may be linked to this article and no warranty is made by us concerning the suitability, accuracy or timeliness of the content of any site that may be linked to this article. Deputy disclaims all liability (except for any liability which by law cannot be excluded) for any error, inaccuracy, or omission from the information contained in this article and any loss or damage suffered by any person directly or indirectly through relying on this information.

Indicative Price/Indikatív ár

Bid and offer price provided by a market maker for the purpose of evaluation or information, not as firm bid or offer price at which she is willing to trade. Also called Nominal Quotation. (2) A preliminary estimate of the price at which a financial instrument might be created. Indicative prices are quoted to customers for planning or valuation purposes, but they do not form the basis for an actual transaction without further discussion.

Impresszum Adatvédelem AFSZ
Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe személyes adatok rögzítése nélkül, kivétel ha ezt kifejezetten kéri az oldal. Információk ITT és az oldal végén.